Huomenta (tai päivää), miten sen nyt kukin sanoo kello 12.00. Uutta osaa en ole vielä päässyt kuvailemaan tänään kuitenkin senkin aloitan, sillä huomenna on maantiedon karttakoe, johon täytyy opiskella tämän päivän aikana. Oon kyllä aika happy siitä, että palasin simsien pariin! Haluan tehdä uutta osaa niin pian kuin mahdollista ja odotan itsekin jännityksellä, mitä osiin keksin :) Näin arviolta kolmas osa tulee alkuviikosta. Ajattelin nyt tässä samassa laittaa edellisen osan kommentteihin vastaukset:

Turveltaja: Kiva, että tykkäät! Linkitys käy, mutta jos olet käynyt kurkkaamassa vieraskirjaa, linkityskyselykset suositeltaisiin esittämään siellä :D 

Menma: Kiitoksia! Ajattelinkin oikeastaan, että teen talosta sisustusekstran niin sitä näkee yksityiskohtaisemmin, koska tykkään siitä itsekin :) 

Yun: Joo, en itsekään oikein ymmärrä miksi joissain tarinoissa asiat etenevät niin nopeasti :D Itse pidän siitä, että tarinoissa annetaan asioiden edetä ns. omalla painolla ja että siinä on sitä tiettyä jännitystä missä vaiheessa tulee jälkipolvea yms. Saa nähdä mitä loma tuo tullessaan... en paljasta mitään tsihihih :) 

EDIT. Taloesittely löytyy nyt ektroista!